VRAKDYKARE

Wreck Diver

Oavsett om vraket har sjunkit som ett konstgjort rev för dykare eller förlorats på grund av en olycka är vrak ett fascinerande fönster till det förflutna.

De flesta dykare hittar förlista fartyg, flygplan samt bilar som nästan är oemotståndliga eftersom de är spännande att utforska, spännande vägar för upptäckt och vanligtvis kryllar det av marint liv. Vrakdykar kursen lär dig bakgrund och en bra plattform för givande och ansvarsfull vrakdykning.

PRIS: 2195 kr   Medlem: 1995 :- exkl Reso, kuft, utrustning och båtdyk.

Hur Anmäler jag mig ?

Du  Registrera/logga in på länken nedan och skriv in ditt namn och mailadress så får du ditt digitala kursmaterial inkl certifikatsavgift inom 24 timmar från Växjödyksport mottagit betalning. Betalning sker via Swish eller bankgiro.
Anmälningsavgift 595 kr (en del av kurspriset när du går på kurs hos VäxjöDyksport).

https://www.divessi.com/register/ref/728080

KURSER

Wreck diving SSI kurs med Växjödyksport

Wreek diving SSI kurs med Växjödyksport

ALLMÄN INFORMATION:
Har du simmat runt ett vrak eller önskat att du kunde se mer av det samt hur man planerar och genomför ett vrakdyk på ett säkert sätt? Då är vrakdykar kursen något för dig! Vi går igenom tekniker för lindragning, specialutrustning, användandet av lampor samt nödfallsprocedurer. Första steget till att dyka säkert på ett vrak. Sedan kan man gå vidare för att fortsätta sin utbildning till mer teknisk dykning då du lär dig tekniker som gör att du får göra mer vid ett vrakdyk. Notera att hyra av eventuell utrustning och luftfyllningar tillkommer. Du måste även ha en linrulle, två ficklampor och två knivar.

TEORI:

Ett teoripass samt 1 till 2  pooldyk. Du måste även genomföra minst 2 vrakdyk med instruktör.

KURSINNEHÅLL:

  • Besöka ett vrak.
  • Tekniker för vrakdykning. Hur man utforskar skeppsvrak och hur man undviker vanliga faror.
  • Erfarenhet av att planera och organisera ett vrakdyk.

FÖRKRAV:

  • Open Water Diver eller motsvarande.
  • Minst 10 år.
  • Godkänd hälsodeklaration.
    Behöver du en hälsoundersökning? Svenska: Klicka här! Engelska: Klicka här!