Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/6/9/vaxjodyksport.com/httpd.www/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227 Prova-på-dyk! – VäxjöDyksport

PROVA-PÅ-DYK!

Prova på att dyka under vattnet.

VäxjöDyksport erbjuder självklart prova på dyk!

VäxjöDyksport erbjuder självklart prova på dyk för de som vill känna hur det känns att andas under vattnet samt att vara tyngdlös. Prova på dyk är en perfekt present för de som vill pricka av sin bucketlist eller för den som är lite osäker om dykcertifikat är något för dem.

PRIS: 700 kr

Hur Anmäler jag mig ?

Du  Registrera/logga in på länken nedan och skriv in ditt namn och mailadress så får du ditt digitala kursmaterial inkl certifikatsavgift inom 24 timmar från Växjödyksport mottagit betalning. Betalning sker via Swish eller bankgiro.
Anmälningsavgift 700 kr (en del av kurspriset när du går på kurs hos VäxjöDyksport).

https://www.divessi.com/register/ref/728080

KURSER

Prova på dyk

Prova på dyk ! try scuba diving
Kursupplägg

ALLMÄN INFORMATION:
Har du inte riktigt bestämt dig eller vill du helt enkelt bara prova på att dyka? Kanske vill du och dina vänner testa en ny och rolig aktivitet? Då skulle detta alternativet vara helt perfekt. Gör ett ”prova på dyk” med oss på VäxjöDyksport så kommer ni garanterat att få en upplevelse ni aldrig glömmer. Det första andetaget under vattenytan kommer ni alltid att komma ihåg. Att sväva viktlös under vattenytan är en magisk upplevelse. Inte helt omöjligt att det blir startskottet för en lång och spännande aktivitet ni kan utföra runt om i hela världen. Skulle det visa sig att dykning passar just er, har vi givetvis möjlighet att certifiera er under en av våra grundkurser i dykning.

TEORI:

Vi har en teori genomgång som man bör känna till innan dyket, sedan går vi även igenom utrustningen.

INSTRUKTÖRER:

Vi som lär dig dyka.

VAD SOM INGÅR:

  • Lån av all utrustning.
  • Inträde på simhallen.

FÖRKRAV:

  • Frisk.
  • Minst 10 år gammal.
  • Registrera dig på divessi välj växjödyksport som träningscenter
  • Behöver du en hälsoundersökning?
  •  Svenska: Klicka här! 
  • Engelska: Klicka här!