GULLMARSFJORDEN

FÖLJ MED VÄXJÖDYKSPORT TILL GULLMARSFJORDEN

Gullmarsfjorden 2017

VäxjöDyksport drar upp till gullmarsfjorden för fina dyk. Avresa från Växjö är planerad på fredagen. Första bilen går runt 12:00 och eventuellt även en senare bil runt 17:00. Tillbaka i Växjö någongång på söndagen vid kvällstid runt 18-19 tiden.

DYKNING:

4-8 dyk från land är planen med dykkamrat.

BOENDE:

Två övernattningar på antingen Fossens campingstugor eller en stuga i Jordfall. Snacks, frukost, lunch och kvällsmat ingår. Maten på färden till Gullmarsfjorden står du själv för. Vi stannar och äter på snabbmatkedja längs vägen. Specialdryck är inte inkluderat, medtag egen dryck. Tag med handduk, sänglakan/sovsäck (täcken och kuddar finns där), ombyteskläder samt kläder efter väder.

PRIS:

Pris för denna trevliga dykhelg på västkusten är 2095:- per person för 2 nätters övernattning för medlemmar i VäxjöDyksällskap. För ickemedlemmar 2495:-. Medlemmar har förtur. Senaste anmälningsdag är en vecka innan avfärd, anmälningsavgiften är 995:- och betalas i butiken eller på BG 5824-2900. Först till kvarn gäller då det bara är ett visst antal platser. (Med reservation för att VäxjöDyksport kan komma att ändra pris och datum på resan.)

BETALNINGSINFORMATION:

Anmälningsavgift vid bokning på 995:-.
Betalas i butiken eller Bankgiro 5824-2600.